Gran Sol

GRAN SOL

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Moderne leiligheter bygget i livsløpstandard. 3 og 2 soverom, 2 bad og felles basseng. Meget eksklusivt. Sentralt i Quesada. 35 km fra Alicante flyplass.

Residencial GRAN SOL er et felt av leiligheter bygget som livsløpsstandard( sjelden i Spania ennå) i et etablert men luftig villastrøk i urbanisasjonen Dona pepa i Quesada (Rojales, Alicante). Leilighetene fra rundt 90m2 er bygget sammen i lave blokker a 8 eksklusive enheter, 4 i grunnplan med hage og 4 i 2. etasje, med takterrasse. Velg mellom to eller tre soverom, alle med to bad. Heis i blokkene gir behagelig og rask tilgang til leilighetene og helt til takterassen for de i 2. etasje, tilpasset rullestolbrukere. De tre blokkene ligger sinnrikt plassert for maks solutnyttelse, og omkranser et flott felles bassenganlegg. Alt bygget i modernistisk stil og med kvalitet og innhold som tilfredsstiller de siste krav innen EU når det gjelder isolasjon, ventilasjon og materialvalg. Smart arkitektonisk utførelse som sikrer optimal romløsning og høy kvalitet. GRAN SOL er lokalisert i Dona Pepa i Quesada, Rojales kommune (Alicante) og har gangavstand til alle fasiliteter samt 6 km til Guardamars berømte milelange sandstrand. 40 km fra flyplassen i Alicante. 5 populære golfbaner innen en radius på rundt en mil, den nærmeste noen minutters biltur unna (Marquesa golf, Quesada).

Omgivelser: Koselige spanske byer som Guardamar, Rojales, Benijofar, Montesinos, Algorfa, og San Miguel, alle “meget spanske” småbyer som sørger for en skjønn forening av det nye og det gamle. I tillegg Torrevieja og Elche med sine kjøpesentre (Habanera,Carrefour og flere andre). 5 golfbaner innen ca 20km radius, den nærmeste få minutter unna (Rojales). Naturparker, dyrepark (Elche), 2 vannparker like ved (Quesada og Torrevieja) samt Mundomar og opplevelsesparken/Temaparken Terramitica i Benidorm.

Kontakt oss for mer info eller for å få tilsendt salgsprospekt.

Nylige innlegg